tiistai 29. maaliskuuta 2011

Paparazzi moment

Haa. Eilen oli niin harvinainen tilanne, että oli ihan pakko puolisalaa yrittää nappasta nopee kuva todisteeksi. Kuvasta tuli vähän epätarkka ja jouduin pikkasen sitä fiksaamaan, mutta kyllä tossa ihan selvästi on molemmat koirat vierekkäin pötköttämässä! =) Ehkä Piippolasta ja Sulosta alkaa tulla kaverit??! Kuvassa näkyy muuten sekin, että Sulon toinen korva on välillä ihan luppa. Voin olla väärässä, mutta olen tulkinnut niin, että se on luppa silloin kun Sulo on ihan rela eikä mikään jänskätä.Ensimmäisellä viikolla Sulo nukkui alakerran petissä. Tai "nukkui". Kolisteli ja tepsutteli ja touhusi mitä lie ja ravasi portaita ylös alas yöt läpeensä ja piti mua hereillä. Tein yökyöpelille tyynystä ja fleecepeitosta tuollaisen ex-tempore varapedin yläkertaan ja siinä hän on tyytyväisenä kaikki yönsä sen jälkeen nukkunut, ja yölliset portaissa ramppaamiset ja muut touhuamiset vähenivät kuin taikaiskusta.

Yläkerran petissä on muuten semmoinen juttu, että jos ohimennessäni oion fleecen liian siistiksi, Sulo pitää illalla pedissä tarmokkaan möyhennyssession. Nukkupaikasta pitää tehdä sopivan ryttyinen, muuten ei uni tule. =)

Kyllä Sulo vieläkin joskus öisin touhuilee, esim. viime yönä oli jostain löytänyt mun pipon ja vienyt sen sohvalle. Tasaisesta karvapeitteestä päätellen oli leikkinyt sillä. =) Ja jos tulee hätä kesken unien, Sulo kipittää alakertaan hesareille. Fiksu tyttö. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti