maanantai 28. maaliskuuta 2011

Takapakkia ja reippauksia

Liian aikaisin riemuitsin sisäsiisteyden johdosta. Toki tiesin, että mitään lopullista läpimurtoa ei ole saavutettu, mutta salaa toivoin, että viikonloppu olisi mennyt paremmin.. No, täytyy olla tyytyväinen siitä, että Sulo osuu paperille ja että täysi ulkosiisteys on mitä ilmeisimmin ohimennyt vaihe.

Muuten Sulo reipasteli paljonkin: aamulenkille Sulo lähtee nyt joka aamu niin innokkaasti, että pitää intohyppiä ja häntä on heilunut monta kertaa päivässä! Sulo leikki myös petissään aktivointilelulla (Buzy Buddy) ja ahersi kovaa puruluuta. Tosin mulle iski sellainen epäilys, että ei kai se hotkaissut sitä loppua luunpätkää kokonaisena, kun jotenkin ihmeellisen nopeesti se koko luu katosi...... Toisaalta Sulo on nopsempi syöjä kuin Piippola ja Sulon luu oli hiukan pienempi kuin Piippolan.. No, toivotaan että luu sulaa masussa ihan hyvin, vaikka sinne joku isompi palanen olisi mennyt. Seuraavan kerran tiedän tarkkailla paremmin.

Puruluun kanssa opetin Sulolle sitä, että häneltä saa ottaa herkun pois. Ei siinä kyllä suurta opettamista tarvinnut, kiltisti antoi ottaa luun pois, mistä kehuin Suloa ja annoin tietysti luun heti takaisin. Toivottavasti Sulo näistä harjoituksista oppii pysyvästi, että ihminen ei vie häneltä asioita pois eikä hänen näin ollen tarvitse puolustaa omaansa ihmistä vastaan.

Uuteen viikkoon lähdetään sisäsiisteyden osalta samasta pisteestä kuin viime viikollakin, mutta onneksi muussa reippaudessa on tapahtunut hiuksenhienoa edistymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti