keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Paska juttu tai oikeestaan kaks

Sulo oli eilen reipas, että teki aamukakan lisäksi myös iltakakan ulos! JIIHAA! Olisikohan ulkoummetuksen kirous poistunut? =) Vielä kun tuon pienen pissaliisan saisi ymmärtämään, että sillä samalla kerralla voisi lirauttaa iltapisulitkin. Ihan aikuisten oikeesti ei tarvii pantata ja odottaa siihen asti, että tullaan sisälle ja pääsee tekemään paperille.

Tänään aamulenkillä Sulo nappasi tienvierestä jotain suuhunsa ja maiskutteli, en tiedä mitä maisteli, suu ehti tyhjetä ennenkuin sain sinne kurkattua. Myöhemmin Sulo haisteli kovin kiinnostuneena jättikokoisen linnunpaskan näköistä töhnää, ja onneksi osasin jo varautua: napakka"ei" tehosi hyvin ja maistelu jäi yritykseksi. Täytyy muistaa ohjeistaa miestäkin tarkkailemaan Suloa, jotta tämmöiset ei-toivotut makumatkailut saadaan estettyä.

Kyllähän jotkut koirat jäniksenpapanoita ja hevosenlantaa popsivat herkkupaloinaan, mutta kun me ei lenkkeillä talleilla eikä metsässä. Elämme ihmisasutuksen keskellä, josta koira voi saada suuhunsa muutakin kuin ravinteikasta ja vaaratonta metsäneläimen luomutuotetta. Tästä syystä en todellakaan anna koirien syödä mitään tienvarsilta. Mieluummin nollatoleranssi maistelun suhteen kuin riski vatsanväänteistä, ripulista, oksentelusta, myrkytyksestä tai vierasesineen aiheuttamasta suolitukoksesta.

2 kommenttia:

  1. Onpa aivan ihana Sulo-koira! <3 On aina niin ihanaa kuulla ja lukea kodittomista, jotka löytävät kodin. :)

    Mulla on Espanjasta viime elokuussa adoptoitu Alma-koira. Neiti on aivan sulattanut sydämeni. <3 Minäkin kirjoitan rescuekoira-aiheista blogia, joten oli kiva löytää sinun blogisi.

    Mukavaa alkukevättä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Heips, kiitos kommenteista! =) Kävin jo blogissasi vierailulla ja voi miten nätti Alma on! <3 Täytyy joskus paremmalla ajalla lukea hänen kuulumisiaan. =) Mukavaa keväänodotusta sinne myös!

    VastaaPoista