sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sulon eka sunnuntai (6.3.2011)

Yöllä Sulon petistä kuului jotain ääniä, nukkui kai vähän levottomasti. Aamuruoka maistui tosi hyvin ja ruuan jälkeen Sulo vetäytyi petiinsä, mutta tuli sieltä taas keittiöön katselemaan, että josko vielä jotain saisi. :) Sulolla on tosi hyvä ruokahalu, jauheliha-luomuhirssipuuromössö uppoaa kuin häkä, vaikka sinne on sotkettu sekaan kukkatippoja, vitamiineja, lohiöljyä, maitohappobakteereja ja matolääke. Naminami. :)

Sulo on kyllä mahdottoman ujo pissaaja. Lauantainakin tuli vain se yksi ainoa pissa (vrt. Piippola ja 5-15 pissaa per reissu, joskus tulee vain kaksi ja se on harvinaista). Mutta Sulolla on kovin, kovin ujo pissa, ulkona ei pissa tule sitten millään. Muuten ulkoilu on helppoa, Sulo kulkee hihnassa kuin unelma. Tässä pieni näyte Sulon sunnuntaiulkoilusta (joka olikin oikein hyvä ulkoilukerta, kuten huomaatte)!Muuten Sulon sunnuntai meni melko samoin kuin lauantai. Petissä ihmettelyä, satunnaisia tutkimusmatkoja alakerrassa. Ja Sulon pahimmat pissanpanttauspäivät olivat mitä ilmeisemmin ohi. Sen lisäksi että ulos tuli pissa, sitä tuli myös olkkarin matolle. Sisäsiisteyden kanssa siis on opettelemista, mutta se oli odotettavissakin, koska reppana on koko ikänsä asunut tarhalla.

Yhdellä ulkoilukerralla heti alkumatkasta tuli vastaan isä kahden pikkupoikansa kanssa. Toinen pojista katsoi Suloa ja kysyi isältään: "Miksi tuo koira on tuonnäköinen?". Voi kun olisin voinut jäädä selittämään, että Sulolla on alapurenta ja kuonossa pieni patti. Sulo näyttää vähän erikoiselta, mutta on kiltti ja herkkä tyttö, ja täydellinen juuri tuollaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti