maanantai 23. toukokuuta 2011

Sulo on varattu!


Näin pääsi käymään, että Sulo on varattu. Sulosta tuli hoitoaikana yksi kotiselvityslomake ja Auringonkoirat ry päätti sen hyväksyä.

Sulolla on vielä paljon opittavaa koiran elämästä ja edistymisestä voi lukea jatkossakin tästä blogista, jota ei kirjoita enää kotihoitaja vaan Sulon uusi omistaja eli allekirjoittanut. =)

Päätös ei ollut helppo. Kävin itseni kanssa pitkään painia, että teenkö oikein, mutta lopulta oltiin molemmat (mies ja minä) sitä mieltä, että kyllä tämä on ihan oikea päätös, ja se on sitä etenkin Sulon kannalta. Me ollaan Sulon ihmiset ja ensimmäiset ja ainoat, joihin Sulo luottaa. Uudessa kodissa Sulo luultavasti menisi takapakkia monessa asiassa ja stressaisi taas ihan kaikesta, eikä suhteen luominen uuden perheen muihin koiriinkaan olisi helppoa, ja koirakaveria Sulo ehdottomasti tarvitsee tuekseen.

Ja kun kaikki on mennyt meillä niin hienosti, tuntuisi väärältä riistää Sulolta se onni ja ilo, jota hän on nyt vajaan kolmen kuukauden aikana uskaltanut kokea ja näyttää ulospäinkin! Sitäpaitsi toista koiraa olimme suunnitelleetkin, ei tosin ihan tällä tavalla saapuvaksi. :D Mutta kyllä me ollaan tuohon pattinaamaiseen ja nököhampaiseen juhlasekoitukseen niin kovin kiinnytty ja ihastuttu, että ei tässä muuta voi todeta kuin että

ONNEKSI OLKOON, SULO,
NYT SULLA ON OMA KOTI!

12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon Sulo ja navettakissa perheineen! Blogi jatkukoon!

  VastaaPoista
 2. :)))) onnea Sulolle kodista ja kodille Sulosta!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia uutisia! Onnea sylin täydeltä koko perheelle! Sulo on onnekas koira! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Sulo! Kaikkea parasta hänelle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit miten ihanaa :) Mulla oli kyllä heti sellanen tunne, että Sulo on jo omassa kodissaan ;)

  VastaaPoista
 6. Oi, onnea ihan hurjasti!!! Mahtava uutinen :)

  VastaaPoista
 7. Onnea kovasti!
  Olen taka-alalla teidän kuulumisia seurannut jo alusta asti - kiva uutinen :) Mä vähän arvelinkin, että noinko raaskisit typystä enää luopua ;D
  Meille itsellemmekin muutti juuri viikonloppuna rescue-koira - kovasti siis rapsutuksia ja iloisia haukahduksia teille sinne!

  -Liisa-

  VastaaPoista
 8. Onnea Sulo uuteen,pysyvään kottiin!

  VastaaPoista
 9. Aah! <3 <3 FB- statuksen jälkeen ryntäsin tänne lisäinfon toivossa ja - ihanaa, tämä meni just niin kuin pitikin.

  Onnea Sulolle uuteen, jo ihan ikiomaan, kotiin - maailmaan parhaaseen sellaiseen.

  *onnen itku*

  VastaaPoista
 10. Onnittelut Sulolle ja omalle kodille!

  VastaaPoista
 11. Sulo perheineen kiittää lukuisista onnitteluista! Eilen mulla oli vielä vähän jännitysmieli, mutta tänään on ollut hyvä ja 100% varma olo siitä, että tehtiin oikea päätös. =)

  VastaaPoista