torstai 26. toukokuuta 2011

Pomps pomps!

Tehtiin eilen aika pitkulainen päivälenkki, oltiin ulkona 1,5 tuntia! Alkumatkasta Sulo ja Piippola taas juoksivat ja loppumatkasta yli tunnin lenkkeilyn jälkeen ottivat vielä toisen piiiiitkän juoksuleikkisession! Tuntui ettei se lopu ikinä ja vauhtia riitti niin, että heikompaa ois hirvittänyt! Sen juoksulenkin lopuksi molemmat alkoivat kuin yhdessä tuumin leikkiä lehmää ja maiskuttelivat heinää: Piippola jauhoi ammattilaisottein ja Sulo pupelsi miten sattuu. Vähän hakusessa on Sulolla tuo heinänsyöntitekniikka.. =)

Mutta tässä vähän näitä alkumatkan tunnelmia. Sulolla on tapana noilla kohdin pomppia ja loikkia, ja tähän ikuistuikin muutama kohtalainen loikka! Ne komeimmat kengurupomput tulivat tietysti heti sen jälkeen, kun lopetin kuvaamisen, niin tyypillistä. Klikkaa alakulmasta YouTubea, jos haluat nähdä videon ja Sulon pomput isommassa ruudussa!


(Valitan, että kaikki videot ovat näitä juoksuleikkejä, mutta kun eivät nuo oikein muuta yhdessä tee. Yritän joku kerta kuvata pätkän Sulon opetustuokiosta, jossa Sulo toivottavasti tekee kaikki osaamansa tai harjoittelun alla olevat jutut eli istu, tassu, maahan ja pieni orava. Eihän siinä paljon äksöniä ole, mutta mun mielestä Sulo osaa jo aika paljon ottaen huomioon, että on ollut meillä vasta vajaat 3kk. Ja osaahan Sulo noiden lisäksi odottaa nätisti ruokaa ja tulla lenkillä luokse käskystä. Oppivainen hauva!)

3 kommenttia:

 1. Ihanat kaverukset, ihana kenguru-Sulo. <3 Ja hurjan hienosti tullaan kutsusta luokse (osattava asia nro 1 aina ja kaikkialla - jos minulta kysytään).

  Näissä videoissa on ainoastaan yksi huono puoli: herää väistämättä ajatus, olisikos kiva jos meidänkin koiruudella olisi ikioma kaveri... *huokaus*

  VastaaPoista
 2. Me täällä Naukulassa haluttiin linkittää teidät meidän lukulistalle! Toivottavasti se sopii teille?

  VastaaPoista
 3. Hurineesit: Nyt vaan sitä aitausta laittamaan ja josko sitten joku koditon rescue sinne Tamskin seuraksi? ;) Tai ededs hoitokoiraksi? *vink vink vink*

  Naukulan Mamma: Tottakai sopii, sehän on kivaa vaan!

  VastaaPoista