keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Oma koti kullan kallis

Tulee niin ihmeellinen ja lämmin olo, kun ajattelen, että Sulolla on nyt ihan oikeasti koti, pysyvä koti. Ei tarvitse pienen ikinä lähteä meiltä pois eikä meidän tarvitse itkua tihruutella ja kärsiä luopumisen tuskasta. Kyllä Sulon paikka ja koti on meillä, enää en sitä epäile yhtään!

Sulo teki maanantaina useita yllätyspusuhyökkäyksiä mun miehelle ja oli muutenkin tavallista aktiivisempi, ihan kuin olisi tuntenut, että nyt on syytä olla erityisen iloinen! :D Ja tiistaina Sulo päätti juhlistaa ensimmäistä aamuaan omassa kodissaan niin, että hyppäsi aamulla viiden aikaan mun viereen sänkyyn, antoi pari pusua, nuhjasi peittoa vasten ja sen jälkeen teki jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin tehnyt: kävi makaamaan ja nukkui siinä mun vieressä melkein tunnin! Piippolakin antoi Sulon nukkua siinä ihan rauhassa, retkotti itse siinä Sulon vieressä selällään. Ah, onnea! =)

Viime viikonloppuna avattiin pihakausi ja otettiin terassin edestä verkko pois, vaikka ei meidän nurmikko ole ottanut vihertyäkseen. Telmiköön koirat siis kitukasvuisella alustalla, vaikka multaa siitä irtoaa tassuihin ja tassuista sisälle. Piippola oli aivan onnensa kukkuloilla, kun sai pitkästä aikaa leikkiä pihalla. Pyysi Suloakin leikkiin, mutta eihän Sulo ymmärtänyt, vaan luuli että Piippola on vihainen... :( Sulo vähän arastelee tulla pihalle, mutta jos nameja on tarjolla, niin ei arastuta yhtään! :D

Meidän perheen kaikki karvanaamat.


Piippola jäi hetkeksi yksin pihalle ja päätti sillä aikaa vähän auttaa puutarhahommissa. Onneksi en ole ehtinyt mitään vielä kylvää tai istuttaa... Aiemmin Piippola kaivoi jo ennestään heikkokuntoiselle nurtsille pari kuoppaa vihjeeksi, että niihin kohtiin pitäis jotain koristusta laitella. =)

Pikku apulainen.


Huomenna meillä on sään salliessa koirapuistotreffit Piippolalle ennestään tuttujen rescuekoirien kanssa, katsotaan miten Sulo heihin suhtautuu. Toivottavasti Sulo osoittaisi edes pienenpientä kiinnostusta koiria ja/tai ihmisiä kohtaan ja uskaltaisi lähestyä edes pikkiriikkisen!

Ja ylihuomenna perjantaina on Piippolan vuosipäivä! Sen kunniaksi menen Piippolan kanssa TokoAgi-kurssille, superkivaa! =) Kurssi jatkuu la ja su, ja meidän viettäessä kahdenkeskistä laatuaikaa (joka on Piippolalle varmasti mieluista, koska ollaan niin paljon keskitytty Suloon) Sulolle on suunniteltu vastaavanlaista laatuaikaa kotona miehen kanssa. Sulolle on luvassa on ainakin namien etsintää, temppukoulua ja mahdollisesti myös arkitottelevaisuusharjoituksia. Mukavaa ohjelmaa siis odotettavissa molemmille hauvoille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti