maanantai 9. toukokuuta 2011

Blogin kommenttiasetuksia muutettu ja Sulon tuottelias aamu

Huomenta vaan, kuulin juuri että blogin kommentointi ei onnistu ilman että kommentoija on rekisteröitynyt esim. gmailiin. Tarkistin asetukset ja niinhän siellä oli täppä vahingossa mennyt väärään kohtaan! Korjasin virheen ja nyt kuka tahansa voi kommentoida! Kommentit eivät ilmesty automaattisesti vaan tulevat ensin tarkistettaviksi, mutta kyllä mä kaikki asialliset kommentit julkaisen! =) (ja kuka tänne nyt mitään päänaukomiskommentteja laittaiskaan)

Sulo muisti meitä tänä aamuna kaikenlaisilla tuotoksilla. Heräsin aamulla siihen, että Sulo oksentaa eilen aamulla hotkaisemaansa rustonpalaa (josta olinkin vähän huolissani, kun näytti että vähän liian ison palan nielaisi). :( Ja alakerrassa odotti hesareilla sekä pissa että kakka. :(

Jotain hassua on nyt viikonlopun ruuissa tai namusissa ollut, vaikka ihan tavalliset sapuskat on annettu, tai sitten Sulon masu reagoi stressiin. Viikonloppuna Sulo kohtasi oli kyllä monta, monta stressaavaa asiaa, joten en ihmettelis vaikka elimistö olisi siitä vähän mennyt sekaisin. Toivottavasti masu rauhoittuu pian ja päästään taas normaaliin rytmiin, eli ulos tehdään 2-3 pientä kikkarekakkaa ja montamontamonta pissaa per päivä ja sisälle 3-5 yö-/päiväpissaa per viikko.

Sisäsiisti Sulo ei siis vieläkään ole, mutta viikkoon mahtuu jo useita kokonaan sisäsiistejä vuorokausia, mutta muutamia yöpissoja tulee, samoin päivällä saattaa tulla pisu, onneksi aina hesareille eikä mihin sattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti