torstai 28. huhtikuuta 2011

Sulon aamujytky!

Sulo oli pitkään yhden pisun tyttö, sitten hän alkoi yllättäen tehdä miehen kanssa lenkkeillessään kaksi pisua (mutta ei koskaan mun kanssa). Toissapäivänä Sulo teki kahdet myös mun kanssa, samoin eilen. Tänään aamulenkillä Sulo teki kaksi pissaa, mutta superbonusextrayllärinä tuli vielä KOLMAS! Ihan mahotonta, KOLME pissaa yhdellä lenkillä! :D Hihii!

Eikä tässä vielä kaikki! Eilen Sulo ei ollut tehnyt päivällä pissaa sisälle eikä viime yönäkään! Mulla on taas vahva usko siihen, että Sulo on matkalla kohti sisäsiisteyttä! En usko, että pääsiäisen pissattomat yöt ja viimeksi kulunut sisäsiisti vuorokausi olisi mikään dramaattinen ja lopullinen käänne, mutta ulkopissojen lisääntyminen ja yhä useammat kuivat yöt ja päivät lupaavat todella hyvää! =)

Sulo on muuten lenkillä erikoistunut pylväiden haisteluun. :) Kaikki maasta törröttävät tangot, lyhtypylväät ym. pitää tutkia tarkasti. Piippola huomasi viime syksynä, että jalkaa nostamalla saa paremmin tähdättyä hankaliin paikkoihin kuten aidan vieruksille ja puiden juurille. Milloinkahan Sulokin oppii jättämään peemailia? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti