keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Koirapuistotreffit ja pisuttelua

Meillä oli viime viikolla koirapuistotreffit ihanan parivaljakon, Lucyn ja Bobin kanssa. Piippola pörhelsi ja kohelsi minkä ehti, mutta Sulo-reppanaa jännitti kovasti. Sieltä kaukaa noin kymmenen metrin päästä Sulo arkana tarkkaili tilannetta. Lucy ja Bob kävivät nätisti Suloa tervehtimässä, ja Sulo haistelikin Bobin kuonoa arasti ja myöhemmin Sulo oli erityisrohkea ja meni ihan itse haistelemaan Lucyn pyllyä!

Me ihmiset annettiin Sulon katsella rauhassa, nautiskelimme pikkupullollisen kuohujuomaa hyvän ja ajankohtaisen lehtiartikkelin johdosta eikä erityisemmin kiinnitetty Suloon huomiota. Silloin tällöin kutsuin Sulon luokse ja Sulo sai tottakai aina namin. Jossain vaiheessa Sulo rohkaistui niin, että tuli oleskelemaan jo paljon lähemmäksi ja lopulta Sulo rentoutui niinkin paljon, että näytti vieraiden läheisyydessä oravatempun ja istui Bobin ja Lucyn välissä! =)

Mutta on se vaan semmonen arkatassu.... Reppana. Hienosti Sulo kuitenkin tsemppasi ja yritti, ja musta oikeasti näytti, että Sulon arka uteliaisuus kuitenkin voitti ja jännityksestä huolimatta lopputuloksena oli ihan onnistunut eikä liian pelottava koirapuistoilu. Siitä SUURI KIITOS kilteille Lucylle ja Bobille ja etenkin heidän ihmisilleen, jotka osasivat suhtautua Suloon juuri oikealla tavalla!

En tiedä, oliko liian jännän rajamaita hipova koirapuistokokemus Sulolle kuitenkin rohkaiseva, koska maanantaiaamuna Sulo ihan itse meni haistelemaan kettuterrieriä, jota pari päivää aikaisemmin väisteli. Maanantaina päivälenkillä Sulo meni aiempaa lähemmäksi yhtä kultaista noutajaa ja eilen Sulo haisteli pientä koiranpentua. Siis jälleen ihan itse lähestyi toista koiraa!

Sisäsiisteyden suhteen taas on otettu hienoista takapakkia. Meillä menikin pari viikkoa niin, ettei Sulo tehnyt päiväpissaa sisälle. Lauantaina koirat kävi pesulla ja jäätiin taas pesun jälkeen saunomaan. Ja enhän mä muistanut, että edellisenkin kerran Sulo teki suihkun jälkeen meidän saunoessa stressi(?)pisut matolle. Niin nytkin. :( Ja eilen oli sitten tullut hesareille TOSI ISO pissa ja kummallisen aikaisin, koska tulin kotiin reilusti normaalia aikaisemmin, eli kyse ei ollut ainakana siitä, että päivälenkki olisi viivästynyt. Illalla Sulo järsi antaumuksella ydinluuta, ja sen jälkeen lorotteli pisut matolle, vaikka hesarit ois ollu ihan vieressä ja vartin sisään ois ollut iltalenkin aika.

Voi meidän pissaliisaa.... Välillä tulee olo, että saako Sulosta ikinä sisäsiistiä, mutta kyllä mä luotan siihen, että joskus sekin päivä koittaa!

Oho, minä vähän pissasin matolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti